Hem » Manuella produkter » Teleskopisk vägbom 5.2-9.5 m

Manuell, bom, 1510, 10-01, bom, väggrind,

Teleskopisk vägbom 5.2 till 9.5 meter

Väggrind som används bland annat för att spärra av av skogsvägar, enskilda vägar och infarter till industriområden från allmän trafik.

Bommen har en kraftig konstruktion i elgalvaniserat stålrör. Grinddelen består av ett förlängningsrör som gör att man kan reglera längden på vägbommen. Förlängningsröret kan låsas fast med hjälp av ett hänglås vid hänglåssidan. Vägbommen är har röda och gula reflexfält. Vägbommen är kan öppnas åt båda hållen.

Bomröret är 76 mm i diameter med en godstjocklek på 2,9 mm. Instickröret är 63,5 mm i diameter, även det med godstjocklek 2,9 mm. Grindstolparnas längd är 1,8 m. Godset i stolparna är 60,3 mm i diameter med en godstjocklek på 2,9 mm. Man brukar gräva ner ca 80 cm i marken så blir grinden ca en meter hög. Bommen väger ca 80 kg. 

Din bom är komplett och innehåller följande:

  • 1 st. vägbom
  • 2 st. stolpar en till varje sida
  • Skydd för hänglås
  • Reflexer på själva vägbommen

Vi rekommenderar att man gjuter ner stolparna för att få bommen så stabil som möjligt. Kan man inte gjuta ner stolparna kan använda sig av markankare som finns som tillbehör.

Till denna bom rekommenderar vi att man kompletterar med ett stödhjul vilket ökar stabiliteten och underlättar öppning/stängning. 

 

Artikelnummer: 10-2 ”LÅNGA VRIDBOMMEN”

Pris:

4 895;-

Moms och frakt tillkommer