Hem » Manuella produkter » Förlängd teleskopisk vägbom 8-12 m

Manuell, bom, 1510, 10-01, bom, väggrind,

Teleskopisk vägbom 8 till 12 meter

 

Denna bom är en variant av 10-2 ”Långa vridbommen” och möjliggör bomlängder mellan 8 – 12 meter.  Den här bommen bör, även i öppet läge, fästas vid en extra låsstolpe. Till denna bom rekommenderar vi att man även kompletterar med ett stödhjul vilket ökar stabiliteten och underlättar öppning/stängning. 

 

Bommen har en kraftig konstruktion i elgalvaniserat stålrör. Grinddelen består av ett förlängningsrör som gör att man kan reglera längden på vägbommen. Förlängningsröret kan låsas fast med hjälp av ett hänglås vid hänglåssidan. Vägbommen är har röda och gula reflexfält. Vägbommen är kan öppnas åt båda hållen.

Bomröret är 76 mm i diameter med en godstjocklek på 2,9 mm. Instickröret är 63,5 mm i diameter, även det med godstjocklek 2,9 mm. Grindstolparnas längd är 1,8 m. Godset i stolparna är 60,3 mm i diameter med en godstjocklek på 2,9 mm. Man brukar gräva ner ca 80 cm i marken så blir grinden ca en meter hög. 

Din bom är komplett och innehåller följande:

  • 1 st. vägbom
  • 2 st. stolpar en till varje sida
  • Skydd för hänglås
  • Reflexer på själva vägbommen

Vi rekommenderar att man gjuter ner stolparna för att få bommen så stabil som möjligt. Kan man inte gjuta ner stolparna kan använda sig av markankare som finns som tillbehör.

 

Artikelnummer: 10-3 ”FÖRLÄNGDA VRIDBOMMEN”

Pris:

5 995;-
Moms och frakt tillkommer