Hem » Lyftbom

1545-500x500

20-1 KORTA LYFTBOMMEN
Teleskopisk vägbom 3.2 till 5.5 meter 
Pris: 5 495 kr
Moms och frakt tillkommer

Teleskopisk lyftbom, reglerbar mellan 3,2 och 5,5 meter, med påfyllningsbar motviktsbehållare. Bommen är tillverkad av stålrör, varmgalvaniserad och försedd med röda och gula reflexfält. Två grindstolpar, 1,8 meter. Låses med hänglås. Skyddskåpa för låset. Motviktsbehållaren fylls med sand, grus eller liknande, till jämviktsläge uppstår. Det finns möjlighet att fästa exempelvis en förbudsskylt eller ett annat vägmärke på grinden med hjälp av klammer som kan köpas som extra tillbehör. För skyltar och fler tillbehör se här.  För monteringstips se här.

 
1545-500x500

20-2 LÅNGA LYFTBOMMEN
Teleskopisk vägbom 5 till 7 meter 
Pris: 5 995 kr
Moms och frakt tillkommer

Teleskopisk lyftbom, reglerbar mellan 5,0 och 7,0 meter, med påfyllningsbar motviktsbehållare. Bommen är tillverkad av stålrör, varmgalvaniserad och försedd med röda och gula reflexfält. Två grindstolpar, 1,8 meter. Låses med hänglås. Skyddskåpa för låset. Motviktsbehållaren fylls med sand, grus eller liknande, till jämviktsläge uppstår. Det finns möjlighet att fästa exempelvis en förbudsskylt eller ett annat vägmärke på grinden med hjälp av klammer som kan köpas som extra tillbehör. För skyltar och fler tillbehör se här. För monteringstips se här

För beställning 
Ring 033-12 04 49

eller skicka ett mail till:
info@dinvag.se 

FÖR BOMTILLBEHÖR SE HÄR

 

Alla våra manuella bommar är tillverkade i Sverige. Detta gör att leveranstider förkortas och att eventuella reservdelar och tillbehör finns till hands.