Hem » Elbom Magnetic

Magnetic Access

Med Magnetic Access får du en komplett, kostnadseffektiv lösning för en säker tillgång till din privata väg, ditt bostadsområde, din camping osv … 

Med en bomlängd på upp till 5 m, är Magnetic Access bommen med imponerande höga basfunktioner som uppfyller nästan alla krav. Den erbjuder en lång livscykel, stor tillförlitlighet och kvalitet och imponerar med sofistikerad och varaktig konstruktion, extremt låga driftskostnader, hög användarvänlighet och nästan underhållsfri teknik. Du väljer själv om du vill ha bommen i  höger eller vänsterutförande. Bomröret är av högsta VarioBoom-kvalitet och finns i 5 standardlängder. Önskar du en annan längd så kan du mot en avgift få bomröret kapat och ombalanserat. 

I standardutförande levereras Magnetic Access i färgen RAL 2000 , dvs orange. Men föredrar du en annan färg så går det att ordna som ett tillval. 

  • Bomlängder upp till 5 m
  • Öppningstid fr. 2,2 sekunder 
  • Energiförbrukning max. 25W 
  • MGC kontrollenhet
  • Stort urval av tillbehör
  • Möjlighet till specialanpassad manövrering
magneticaccess_w324_h324

 

För prisuppgifter och övriga frågor kontakta oss…

info@dinvag.se

033 – 12 04 49 

De vanligaste öppningsalternativen

fjärrkontroll

Fjärrkontroll

Med hjälp av en radiomotagare och sändare (fjärrkontroll) manövrera du enkelt din bom.

iphone-6-1

GSM-modul

Med en GSM-modul installerad i din bom manövrerar du den enkelt via din telefon. Som administratör hanterar du vilka mobilnummer som är berättigade till att öppna bommen. Detta är det mest kostnadseffektiva öppningsalternativet då man är flera som ska ha tillgång till att öppna bommen. Du behöver endast komplettera GSM-modulen med ett ”kontantkort” från önskad teleleverantör.

l_73405

Kodlås

Med ett kodlås manövrera du din bom när du är ”på plats” genom att helt enkelt trycka in en kod på enheten. Kodlåset placerar du direkt på bommen eller på ett stativ som som du placerar på ”drive in” avstånd. 

 

Några smarta tillbehör

boom-locking-set_w324_h324-1

Klykstöd

Klykstöd kan köpas till för att ge extra stöd åt din bom. Klykstödet omfattar en stödstolpe, elektriska komponenter och försörjningsenhet. Det går även att få en låsenhet till klykstödet. De elektriska komponenterna installeras inuti bomhuset och säkerställer skydd mot korrosion, manipulation och vandalism. Värmen som flyter genom bommen förhindrar kondensation och korrosion, vilket säkerställer tillförlitlig drift, särskilt i vintriga förhållanden.Strömmen säkerställer också att vid ett strömavbrott, öppnas bommens låsning automatiskt och bommen kan öppnas manuellt.

magnetic-access-l1 copy

LED-belysning

LED-belysning som lyser upp bomröret på båda sidor och ökar synligheten av bommen så att den syns tydligt även under dåliga väderförhållanden eller under natten. Belysnigstripen är säkert monterad under skumskyddskanten . LED-belysningen lyser i två färger : I stängt läge lyser ett fast rött sken. Under öppning och stängning blinkar det rött , medan den öppna bommen indikeras med ett fast grönt ljus. Belysningen kan endast användas i kombination med VarioBoom-röret.

traffic-signal-heads_w259_h259 copy

Signalljus

Signalljusen används för att öka bommens synlighet i ett öppet eller stängt läge och kan även användas som en tvåvägs trafikljus. Ljusen är tillverkad av UV – stabiliserad polykarbonat och är motståndskraftiga mot ogynnsamma väderförhållanden och solstrålning.