Hem » Elbom Magnetic Access XL2

Magnetic Access

Magnetic Access XL2, en modern bom med innovativ och framtidsinriktad teknik men också miljövänlig och energibesparande teknik utvecklad för körfältsbredder mellan 6 och 8,5 m. 

MAGNETIC ACCESS XL2 erätter sin föregångare XL och har i och med det fått sin ”storebrors” robusta hus. Detta är det perfekta valet där man vid en bred väg vill begränsa framkomligheten. Magnetic Access XL2 utvecklades för körfältsbreddermellan 6,0 och 8,5. Jämfört med andra modeller av den prisbelönta MHTM ™ Microdrive -serien är denna bom försedd med en inre stödram som garanterar en mycket hög stabilitet. Bommen är försedd med MGC Pro styrenhet, MicroBoom XL bomrör och en integrerad 2-kanals slingdetektor. Funktionaliteten av bomen kan enkelt utökas via applicerbara moduler (tillval). Öppnings- och stängningstiden på 6 sekunder möjliggör snabb passage. 

 

  • Bomlängder upp till 10 m
  • Öppningstid fr. 6 sekunder 
  • Försedd med inre stödram
  • MGC kontrollenhet
  • Stort urval av tillbehör
  • Utökad funktionalitet
XXL_Seite_45_zu

 

 

För pris och övriga frågor kontakta oss…

info@dinvag.se

033 – 12 04 49 

 

Öppningsalternativ

Fjärrkontroll

Med hjälp av en radiomotagare och sändare (fjärrkontroll) manövrera du enkelt din bom.

GSM-modul

Med en GSM-modul installerad i din bom manövrerar du den enkelt via din telefon. Som administratör hanterar du vilka mobilnummer som är berättigade till att öppna bommen. Detta är det mes kostnadseffektiva öppningsalternativet då man är flera som ska ha tillgång till att öppna bommen.

Kodlås

Med ett kodlås manövrera du din bom när du är ”på plats” genom att helt enkelt trycka in en kod på enheten som är placerad på ett stativ i närheten av bommen. 

 

Några smarta tillbehör

boom-locking-set_w324_h324-1

Klykstöd

Klykstöd kan köpas till för att ge extra stöd åt din bom. Klykstödet omfattar en stödstolpe, elektriska komponenter och försörjningsenhet. Det går även att få en låsenhet till klykstödet. De elektriska komponenterna installeras inuti bomhuset och säkerställer skydd mot korrosion, manipulation och vandalism. Värmen som flyter genom bommen förhindrar kondensation och korrosion, vilket säkerställer tillförlitlig drift, särskilt i vintriga förhållanden.Strömmen säkerställer också att vid ett strömavbrott, öppnas bommens låsning automatiskt och bommen kan öppnas manuellt.

 

magnetic-access-l1 copy

LED-belysning

LED-belysning som lyser upp bomröret på båda sidor och ökar synligheten av bommen så att den syns tydligt även under dåliga väderförhållanden eller under natten. Belysnigstripen är säkert monterad under skumskyddskanten . LED-belysningen lyser i två färger : I stängt läge lyser ett fast rött sken. Under öppning och stängning blinkar det rött , medan den öppna bommen indikeras med ett fast grönt ljus. Belysningen kan endast användas i kombination med VarioBoom-röret.

 

traffic-signal-heads_w259_h259 copy

Signalljus

Signalljusen används för att öka bommens synlighet i ett öppet eller stängt läge och kan även användas som en tvåvägs trafikljus. Ljusen är tillverkad av UV – stabiliserad polykarbonat och är motståndskraftiga mot ogynnsamma väderförhållanden och solstrålning.